torek, 30. oktober 2012

Vse se nekje začne...

 Wohoooo...pa mi je uspelo :). Moj prvi blog, moja prva objava.
Moram reči, da je tole trajalo čisto predolgo. Ne zato, ker ne bi bilo idej, teh je v moji glavi vedno preveč. Niti ne zaradi pomanjkanja časa. Sama namreč pravim, da je časa vedno dovolj in da je vsak dan dolg točno toliko, kot mora biti. Treba si je le razporediti čas, pa se da storiti prav vse :)...pravzaprav pravega razloga, zakaj doslej še nisem skupaj spravila nobene objava, niti ne vem. Je že moralo biti tako.
Zato, da začnem prav danes, pa obstaja razlog :)...namreč, članicam ustvarjalnega tima na CRAFT-alnici nočem povzročati dodatnega dela. In ker vedno tako lepo spodbujajo k izdelavi bloga, jim danes izpolnjujem željo:)...Res je, da lovim zadnji vlak, a z razlogom. Že davno tega sem namreč ugotovila, da moja domišljija in moje sposobnosti delujejo najbolj takrat, ko sem in so pod pritiskom :)...
Sem si obljubila, da bom blogec pridno polnila, vendar me prosim ne držite za besedo :) Da ne bom že prvič dolgovezila v neskončnost, naj dodam samo še sliki mojega izdelka, ki ga prijavljam na 67. izziv CRAFT-alnice. Moj prvi izdelek na to temo, ampak moram priznati (samo ne govoriti naokoli), da je bila ljubezen na prvo zamisel :)...Škoda, da je noč čarovnic samo enkrat na leto. :)


Dnevna svetloba in sonce sta mi že zdavnaj ušla za hrib, tako, da je svetloba majčkeno slaba, se bom potrudila, da bo naslednjič svetilo sonce, ne luč :)
 
P.S. : Če jutri v večernem ali nočnem času na nebu opazite svetlikajoč predmet, brez skrbi, ne bodo marsovci. Samo moja malenkost bo sprobavala novo metlo z neonsko lučjo :)
 
Lep pozdravček do prihodnjič in drage moje, čim lepši let vam želim :) Bom držala pesti, da vse metle zdržijo :))

14 komentarjev:

  1. Super voščilnica. Strašljiva.
    Metla je pripravljena, samo pravijo, da bo deževalo-bo treba še črno palerino dobit. :)
    LP Tamara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      očitno drži pregovor, ki pravi, da več žensk na kupu napravi dež :)
      Lp

      Izbriši
  2. Dobrodošla.
    Voščilnica je čudovita. Lp

    Prosim, IZKLOPI možnost preverjanja komentarjev z besedo. Hvala.


    OdgovoriIzbriši
  3. Ideja s vratima je baš super :)

    OdgovoriIzbriši
  4. I, krasna voščilnica in super ideja :-) A ti si tista na metli z neonsko lučjo. Drugič pa ne divjaj tako! :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaa :)

      jooj, se opravičujem za hitrost, skušala sem se peljati med dežnimi kapljicami :))...Resnično upam da nisem koga povozila ;)

      lp

      Izbriši
  5. Zelo lepo, da je tvoja prva objava namenjena prav naši Craft-alnici. Seveda pričakujemo še, kadar ti bo pač razporejanje časa to dopuščalo. Voščilnica z vrati je prav duhovita, lepo si jo dodelala. Pozdravček in pridruži se nam še, Lili

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za obisk, komentar in dobrodošlico :). Craft-alnica je po novem med mojimi priljubljenimi stranmi, tako da za moje obiske gotovo ne bo prikrajšana:).
      Lep pozdravček do naslednjič...

      Izbriši
  6. Pozdravljena:)))
    Enkratno voščilnico si naredila, super zamisel in prav taka izvedba. LP:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala za obisk in pohvalo,
    se bom trudila tudi v prihodnje:)
    Lep pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepo, da si modernizirala svojo metlo :)))))))) super!

    OdgovoriIzbriši